Roliga djur

Aktivera din hund

Det är viktigt att man aktiverar sin hund på bästa sätt. Det kan vara både inne och ute man kan hitta på saker att göra. Oavsett vilken hund man har så behöver den få en aktiviteter som passar. Det kan vara aktiviteter anpassade för att träna hjärnan och den får leta upp saker och ting i hemmet eller fysiska aktiviteter där hunden blir trött.

Likaväl som vi männiksor behöver aktiveras så behöver våra hundar detta. För att få variation med detta så kan man prenumerera på på en låda med leksaker, snacks och accessoarer till din hund. Varje månad så får du en box med olika saker till din hund. Det kan vara aktiveringsleksaker som du kan använda för att träna din hund. Men du får också godsaker som är anpassade för just din hund.

Hunden är otroligt bra på att anpassa sig och gör för det mesta som du vill att den ska göra. Försök att hitta bra aktiviteter för både dig och din hund. Om hunden tycker om att vara ute i skog och mark så ge er ut och promenarera i skogen. Trivs hunden bättre inomhus så försök att hitta aktiviteter som passar för detta. Det finns mycket osm man kan göra för att hunden ska få något att syssla med.